EAT Sekcija i ICETIS 2021 – ponosni partneri

Obavještavamo naše članstvo da je naša sekcija postala partner prve virtualne konferencije ICETIS 2021 (International Conference on Emerging Technology and Interdisciplinary Sciences 2021). Ovo je prva virtualna konferencija koja će biti održana 17.6.2021. godine i ovim putem pozivamo sve naše članove da prisustvuju ovoj konferenciji ili barem jednom njezinom dijelu.

Uz to, pozivamo vas da posjetite https://conferences.jfppublishers.com/ i pošaljete svoj znanstveni ili stručni rad na ovu konferenciju te budete dio ovog međunarodnog događaja zajedno sa znanstvenicima i ekspertima iz USA, Italije, Poljske, Indije, Singapura, Južnoafričke Republike, Malezije, i mnogih drugih država.

I za kraj još jedna informacija. Naš predsjednik prof.dr.sc Edvin Škaljo će na ovoj konferenciji sudjelovati kao jedan od ključnih govornika (Keynote Speaker) te će predstaviti našu sekciju i naš rad ali govoriti i o svojim viđenjima razvija našeg poslovnog sektora. Potpredsjednika naše sekcije, mr. sc Igor Jurčić je član Organizacijskog odbora ICETIS 2021 te jedan od voditelja sesija – konkretno voditelj Sesije 2: “Industrial Applications (IA)”.