POSTANI ČLAN

Poziv inžinjerima za upis u Registar članova Inžinjerske komore FBiH

Inžinjerska komora FBiH, POZIVA inžinjere građevine, arhitekture, mašinstva, saobraćaja, elektrotehnike, IT, šumarstva, metalurgije, hemije, geologije, rudarstva, geodezije, poljoprivrede i prehrambene tehnologije te inžinjere ostalih struka, da pristupe članstvu Inžinjerske komore FBiH i upišu se u Registar članova.

Inžinjerska komora FBiH je osnovana 23.1.2020. godine sa ciljem unapređenja rada i statusa inžinjerske struke, obezbjeđenja kontinuiranog usavršavanja članova, sudjelovanja u kreiranju zakonodavne regulative u saradnji sa izvršnim i zakonodavnim organima vlasti, kao i vršenja drugih aktivnosti od interesa za inžinjersku struku.

Registar članova će biti najveća baza stručnjaka i eksperata koji će se angažovati za potrebe izrade strategija razvoja, zakona i podzakonskih propisa, kao i drugih propisa koji zahtijevaju učešće inžinjerske struke. Također, članovi Inžinjerske komore FBiH će biti predlagani za različite projekte koje vode kompanije, različite organizacije, ministarstva i institucije.

PRISTUPNICU za članstvo u Inžinjerskoj komori FBiH i Registaru članova možete naći klikom OVDJE

Uputu za uplatu članarine Inžinjerskoj komori FBiH možete preuzeti klikom OVDJE

Popunjavanjem Upitnika, u skladu sa vašom inžinjerskom strukom, biti ćete razvrstani u odgovarajuću Matičnu sekciju.